Α + | Α -

14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

Το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Έλληνες Χημικούς Μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε ακαδημαϊκό ή βιομηχανικό περιβάλλον στα πλαίσια του 14ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής (14ο ΠΕΣΧΜ).

Το 14ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Χημικής Μηχανικής θα πραγματοποιηθεί στις 29-31 Μαΐου 2024 στο Ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΣΧΜ

Το ΠΕΣΧΜ αποτελεί σημείο αναφοράς για την επαγγελματική, επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα των Ελλήνων Χημικών Μηχανικών δίνοντας τους τη δυνατότητα να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και αποτελέσματα, να κάνουν νέες γνωριμίες και να εδραιώσουν νέες συνεργασίες.

Το 1ο ΠΕΣΧΜ πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 1997 στην Πάτρα με συμμετοχή Χημικών Μηχανικών από 39 Ελληνικά και ξένα Πανεπιστημιακά ιδρύματα, 6 ερευνητικά κέντρα και 3 βιομηχανίες που κατέθεσαν συνολικά 180 εργασίες.

Έκτοτε, το ΠΕΣΧΜ οργανώνεται κάθε 2 χρόνια εκ περιτροπής από τα Τμήματα Χημικών Μηχανικών της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία 13 συνέδρια στα οποία συνολικά παρευρέθηκαν περισσότεροι από 8000 ερευνητές, επαγγελματίες, ακαδημαϊκοί, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και έχουν παρουσιαστεί πάνω από 3000 εργασίες.

Ιστότοπος

https://pesxm14.gr

Πότε

29
ΜΑΪ
2024
-
31
ΜΑΪ
2024

προσθήκη στο ημερολόγιο σας google, yahoo ή microsoft

Που

Porto Palace Hotel Θεσσαλονίκη